“Via de app heb je in één keer alle leden van de sportclub te pakken”

In deze drukke, online wereld is het erg belangrijk dat je opvalt bij je doelgroep. Velen kiezen ervoor om dit te doen met een website, maar het is belangrijk dat deze website goed geoptimaliseerd is. Als je website goed is geoptimaliseerd, kan je deze ook laten omzetten in een app. Echter wordt het bouwen vaak gezien als een moeilijke en dure activiteit.

Bij App & Apply maken we gebruik van een platform, waardoor de functies al zijn ontwikkeld. Je hoeft alleen te selecteren welke functies jij wilt toevoegen aan je app en klaar! Op deze manier kan je dus heel eenvoudig zelf een mobiele app maken. Je eigen app maken brengt je een stukje dichterbij de doelgroep, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen.

“Maar als de functies al ontwikkeld zijn, is het toch niet meer mijn eigen en unieke app?”

Wij vergelijken het met een maatwerkpak. Als je een nieuw pak wilt aanschaffen, kan je deze laten aanmeten en voor zo’n €5.000,- laten maken. Aan de andere kant kun je ook voor een pak gaan die al gemaakt is door C&A, Zalando of een andere winkel, maar die in principe bijna hetzelfde zit. Hiervoor betaal je alleen zo’n €4.000,- minder. Dit geldt hetzelfde voor apps: je kunt ervoor kiezen een app helemaal te laten bouwen naar jouw wensen voor een paar duizend euro, of je gaat voor een app waarbij het een kwestie is van het selecteren van ontwikkelde functies en betaal je een paar honderd euro.

Wij mogen Arco Poot feliciteren met zijn zelf ontwikkelde app: Future Talent Academy. Deze app is ontwikkeld voor de voetbalclub, zodat alle leden deze kunnen downloaden. De bereikbaarheid van de leden neemt af. Want als je al jaren bij een club sport, hoe vaak kijk jij dan nog per week op de website? Met een app is dit geen issue meer, omdat dit persoonlijk contact mogelijk maakt. De heer Poot: “Vooral het versturen van pushberichten is een unieke modus. Mensen kijken niet meer op de website, dus je moet ze op een andere manier zien te bereiken. Via de app heb je in één keer alle leden van de sportclub te pakken.”

Met ons platform App & Apply is het bouwen van een app een eenvoudige activiteit geworden middels selecteren van de juiste functies. Omdat we gebruik maken van dit ontwikkelde platform, is er geen technische kennis nodig voor het ontwikkelen van een app en blijven de kosten laag. Arco Poot: “Het platform is zo eenvoudig, iedereen kan daarmee een app bouwen. Het is uitermate makkelijk en snel, tegen een fractie van het geld.”