Bespaar tijd op het verwerken van je aanvragen!

Krijg jij regelmatig verschillende aanvragen binnen, zoals brochure-, informatie-, product- of offerteaanvragen? En ben je veel tijd aan het verwerken hiervan? Met de digitale formulieren van Docs & Apply creëer je snel en eenvoudig je eigen aanvraagformulier, waardoor je efficiënter kunt werken.

Lees meer

Waarom een app voor je webshop een goed idee is

Je hebt je eigen webshop die helemaal voor elkaar is. Responsive design, alle populaire betaalmogelijkheden zijn aanwezig, en klanten hebben een prettige gebruikerservaring. Waarom zou het dan lonen om een shopping-app te hebben vraag je je dan af?

Lees meer

Tijd en geld besparen met een App.

Wanneer je overweegt om een app te laten maken, dan is ons advies om eerst goed te kijken wat je precies wilt en welk budget beschikbaar is! 

Lees meer

In hoeverre is een maatwerk app voor iedere organisatie interessant?

We leven in een digitale wereld waarin veel gevraagd wordt van bedrijven. Alleen een website is in veel gevallen niet meer genoeg, omdat dit te statisch is ten opzichte van een (maatwerk)app. Maar in hoeverre is een maatwerk app voor iedere organisatie interessant?

Lees meer

Hoe werken pushberichten precies en wat kan je ermee?

Tegenwoordig wordt er binnen de digitale wereld veel gesproken over pushberichten. Hiermee kun je op ieder gewenst moment jouw klanten of leden bereiken, waardoor dit uniek is ten opzichte van een website. Maar hoe werken pushberichten precies en wat kan je ermee? Lees meer

De vele administratie-uren zijn verleden tijd!

Voor bijna iedere organisatie geldt: hoe meer klanten hoe beter. Klanten zorgen voor een hogere omzet, dus wordt een klanttoename vaak als één van de doelstellingen vastgesteld. Echter betekent een klanttoename ook een toename in het aantal administratie-uren. Met het platform Docs & Apply is dat verleden tijd!
Lees meer

“Via de app heb je in één keer alle leden van de sportclub te pakken”

In deze drukke, online wereld is het erg belangrijk dat je opvalt bij je doelgroep. Velen kiezen ervoor om dit te doen met een website, maar het is belangrijk dat deze website goed geoptimaliseerd is. Als je website goed is geoptimaliseerd, kan je deze ook laten omzetten in een app. Echter wordt het bouwen vaak gezien als een moeilijke en dure activiteit.
Lees meer

Continu bereikbaar zijn voor anderen en zelf ongestoord werken?

Niet ongestoord kunnen werken, iedereen herkent dit probleem. De ene keer ligt het aan al die telefoontjes die je op een dag krijgt, de andere keer ligt het aan al die vragen die je gesteld worden. Echter blijft hierdoor je eigen werk zich maar opstapelen. Wij vinden het belangrijk dat je jouw klanten op ieder gewenst moment kunt bedienen, maar tegelijkertijd ook jouw eigen werk kunt voortzetten. Maar hoe vinden we die balans tussen het continu bereikbaar zijn voor klanten en zelf ongestoord kunnen werken?
Lees meer

bevlogen medewerkers

Hoe behoudt u bevlogen medewerkers?

Frustraties komen overal voor, van de werkvloer tot thuis. In elk team en in ieder bedrijf. De ene keer voor een klein probleem en de andere keer voor een groter en langduriger probleem. Dit laatste zorgt voor onverschilligheid en laat dit nou net de grootste tegenstander van bevlogenheid zijn. Een groot deel van de gefrustreerde of zelfs onverschillige medewerkers komt voort uit het remmen van deze zelfde medewerkers in hun kunnen en hun ontwikkeling. Vaak zijn gefrustreerde of onverschillige medewerkers juist erg gemotiveerd.
Lees meer

zalando app webshop

Apps dé toekomst voor E-Commerce

Smartphones zijn de meest gebruikte devices op onze aardbol. Ongeveer 50% van alle online bezoekers komen vanaf smartphones en het is dan ook niet gek dat het inmiddels een must is uw bedrijf of organisatie goed vindbaar en bruikbaar voor mobiele gebruikers te maken. Webwinkels zijn vanzelfsprekend ook steeds meer afhankelijk van mobiel gebruik en moeten hun online winkels hier dus ook op aanpassen. De uit Amerika steeds meer overwaaiende Black Friday werd afgelopen december zelfs overspoeld door mobiel gebruik; zo’n één miljard dollar werd er hiermee omgezet.
Lees meer