Continu bereikbaar zijn voor anderen en zelf ongestoord werken?

Niet ongestoord kunnen werken, iedereen herkent dit probleem. De ene keer ligt het aan al die telefoontjes die je op een dag krijgt, de andere keer ligt het aan al die vragen die je gesteld worden. Echter blijft hierdoor je eigen werk zich maar opstapelen. Wij vinden het belangrijk dat je jouw klanten op ieder gewenst moment kunt bedienen, maar tegelijkertijd ook jouw eigen werk kunt voortzetten. Maar hoe vinden we die balans tussen het continu bereikbaar zijn voor klanten en zelf ongestoord kunnen werken?

Een sector die over het algemeen moeite heeft met het vinden van deze balans, zijn de organisaties binnen de uiterlijke verzorging. Een kapper moet bijvoorbeeld meerdere klanten op een dag knippen, terwijl klanten tegelijkertijd een afspraak willen maken. Zelf herkennen we het ook wanneer we naar de kapper gaan. Als je aan de beurt bent en je mag in de kappersstoel plaatsnemen, gaat vaak al het eerste telefoontje. Dit telefoontje wordt beantwoord, de afspraak wordt ingepland en vervolgens wordt je knipbeurt gestart. Het komt echter weinig voor dat je kapper niet meer wordt gestoord tijdens de behandeling. Dit kan als vervelend worden ervaren als je in de stoel zit, maar het is vooral stressvol voor de kapper zelf. Een kapper zoekt dan ook constant naar een balans tussen continue bereikbaarheid voor de klant en zelf ongestoord kunnen werken.

Een app zorgt voor deze balans. De reserveringsfunctie zorgt ervoor dat klanten via een app een reservering kunnen plaatsen op het moment dat het hen uitkomt. Kappers kunnen op deze manier hun klanten knippen zonder daarbij gestoord te worden. Op deze manier ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Daarnaast kan je jouw webshop koppelen aan je app, waardoor je dit als een extra verkoopkanaal kunt gebruiken. Ook kunnen de klantenkaart en kortingen worden toegevoegd, waardoor je jouw klanten kunt binden aan je zaak. Zo zijn er vele functies die jouw werk uit handen nemen. Laat je app het werk doen!

Het enige probleem van een app is dat het vaak een grote investering is voor bedrijven. Ook hier heeft Digi-Commerce een oplossing voor. Middels het platform App & Apply kunnen apps op een zeer goedkope wijze gerealiseerd worden. Daarnaast is er geen technische kennis voor nodig. Het is een kwestie van het selecteren van de functies die jij in je app wilt hebben, het testen van de app en publiceren maar! Onze apps zijn zichtbaar in zowel de Google Play Store als in de Apple Store. Wij helpen graag bij het ontdekken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.