Digi-Commerce introduceert nieuw app-platform

Digi-Commerce brengt deze maand het app-platform App & Apply op de markt. De specialist in online oplossingen beantwoordt hiermee aan de toenemende behoefte aan apps. Het platform is interessant voor resellers zoals reclame- en marketingbureaus en biedt tegelijkertijd een betaalbare oplossing voor bedrijven, verenigingen en organisaties.

App & Apply is meer dan een programma om apps te bouwen, zo stellen eigenaren Jerry Berfelo en Betsie Jansen van Digi-Commerce. “Met ons gebruiksvriendelijke platform kunnen bedrijven zelf apps samenstellen en onder bepaalde voorwaarden ook zelf functies toevoegen”, aldus Betsie. “Resellers, zoals reclame- en marketingbureaus, gebruiken ons platform om apps te bouwen voor hun klanten. Dit gebeurt altijd onder whitelabel.”

Het platform
Jerry legt uit hoe het platform werkt: “Je stelt de app samen, of laat het door ons ontwikkelen door te kiezen uit een twintigtal features. De vormgeving bepaal je grotendeels ook zelf. Indien gewenst publiceren wij de app in de App Store, Google Play Store en Windows Store. Met ons Content Management Systeem kun je de app eenvoudig beheren. Daarnaast krijg je toegang tot uitgebreide statistieken over het gebruik van de app.” Web-apps bedragen vanaf € 9,95 per maand; apps die via de stores te downloaden zijn, bedragen vanaf € 29,95 per maand. Geïnteresseerden kunnen het platform dertig dagen gratis uitproberen.

Resellers
Jerry vervolgt: “Resellers krijgen een eigen omgeving binnen het platform, waar zij al hun apps kunnen monitoren, beheren en optimaliseren. Zij nemen de apps onder whitelabel af: zij investeren eenmalig € 250,- in een licentie om ons platform vanuit hun eigen naam en logo te gebruiken.” Het maandelijkse tarief per app is afhankelijk van het aantal apps dat de reseller in totaal afneemt. Bij afname van acht apps bedraagt de prijs per app € 25,- per maand.

Open source
Klanten en resellers die het meest uitgebreide pakket van App & Apply afnemen, hebben de mogelijkheid om zelf features en functionaliteiten aan hun app(s) toe te voegen. Jerry: “Ons platform is qua opzet vergelijkbaar met WordPress. Met de bestaande features stelt de klant de app in de basis samen. Vervolgens customizet hij de app door er zelf ontwikkelde features aan te koppelen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen andere gebruikers deze features, tegen betaling, ook gebruiken.” Het tarief voor dit pakket bedraagt € 39,95 per maand (jaarlijks gefactureerd). Ook hierbij geldt: hoe meer apps afgenomen worden, des te lager het tarief per app.

Totaalpakket
Naast App & Apply biedt Digi-Commerce het product Docs & Apply. Dit is een praktische tool waarmee klanten snel en eenvoudig online documenten op maat creëren. Deze documenten zijn volledig aan te passen op de activiteiten en huisstijl van het betreffende bedrijf, de organisatie of instelling. De klant kiest uit diverse functies en layout mogelijkheden en koppelt de documenten eenvoudig en direct aan zijn app of website. Betsie: “Met App & Apply en Docs & Apply bieden we een totaalpakket aan producten waarmee elke klant zich, geheel naar eigen wens, digitaal op de kaart zet.”

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en de gratis demo terecht op www.appandapply.com.